Aroma uvoľňujúci enzým L. beta 10 g
Na uvoľňovanie arómy brečky bielych a ružových vín, voňavého ovocia. Dávkovanie: pri konečnom kvasení alebo prvom scedení 3-4 týždne pôsobenia. Vo vínach sírenie nemá vplyv na Lallzyme BETA, ale flokulanty (bentonit, tanín, soľ oxidu kremičitého) inaktivujú enzýmy. Dávka: 5 g/hl alebo 5 g/q.
Podrobný opis
4,59 € (netto cena : 3,61 €) | |
Doručenie
face
Osobne:
Hoci aj dnes.
info
Hoci aj dnes. Po zadaní objednávky pripravíme balík a a zašleme SMS alebo email o možnosti vyzdvihnutia v obchode (Gazdabolt_2, pondelok - piatok 8:00 - 17:00 ).
Kuriér:
1-5 nap
info
Po zadaní objednávky Vám kuriér v priebehu 1-7 pracovných dní doručí zásielku, o ktorej budete informovaný v emaily.
Na uvoľňovanie arómy brečky bielych a ružových vín, voňavého ovocia. Dávkovanie: pri konečnom kvasení alebo prvom scedení 3-4 týždne pôsobenia. Vo vínach sírenie nemá vplyv na Lallzyme BETA, ale flokulanty (bentonit, tanín, soľ oxidu kremičitého) inaktivujú enzýmy. Dávka: 5 g/hl alebo 5 g/q.
Hmotnosť: | 0.01 kg |
---|---|
Aviability: | 1-4 nap |
Basic sales unit: | db |
Prihlásiť sa
Prihlásenie alebo registrácia social účtom
Prihlásiť sa
Prihlásenie alebo registrácia social účtom