Distizym FM tekutý pektín k ovocnej brečke 250g
Distizym® FM je tekutý koncentorvaný pektolický enzýmový prípravok na odkrytie ovocných brečiek. Podľa súčasných platných ustanovení a nariadení je produkt tastovaný v odbornom laboratóriu a povolený ohľadom čistoty a kvality. Výsledok ošetrenia - rýchle odbúranie pektínov, čím sa zrýchly zkvapalnenie brečky - ľahšie čerpanie brečky - ľahší p...
Podrobný opis
Doručenie
block
Zrušený výrobok, už nebude dostupný
Distizym® FM je tekutý koncentorvaný pektolický enzýmový prípravok na odkrytie ovocných brečiek. Podľa súčasných platných ustanovení a nariadení je produkt tastovaný v odbornom laboratóriu a povolený ohľadom čistoty a kvality. Výsledok ošetrenia - rýchle odbúranie pektínov, čím sa zrýchly zkvapalnenie brečky - ľahšie čerpanie brečky - ľahší proces kvasenia a lepšie kvasenie v záujme optimálneho získania alkoholu - intenzívne odkrytie ovocných tkanív, čím sa uvoľňujú vzácne zložky na zvyšovanie ovocnosti. Prípravok a účinok Distizym®FM: na bobuľoviny a kôstkoviny s kyslým pH vyvinutý vysoko účinný pektín odbúravajúci prípravok. Distizym® FM je schopný rýchlo rozkladať všetky pektíny, čo spôsobuje drastické zníženie viskozity a rýchle zkvapalnenie brečky. Brečka sa stáva ľahko miešateľná a čerpateľná. Výsledkom intenzívneho odkrytia brečky sa uvoľňujú vzácne nutričné obsahy, ktoré zvyšujú zásobu vôňí a aróm. Popritom sa znižuje riziko spálenia počas destilácie. Dávkovanie a použitie: Dávkovanie enzýmu závisí od suroviny, zrelosti, teploty a doby pôsobenia. Nižšie uvedené dávkovanie sa vzťahuje na ošetrenie pri 15°C. Ovocie: ml/100 kg brečky Bobuľoviny 20-50 Kôstkoviny 30-50. Distizym® FM riedime v studenej vode na 5-10%-ný roztok,podľa možnosti hneď pri zomletí. Ak sa enzýmový roztok pridáva do kade s brečkou, tak sa tá musí dôkladne premiešať. Opakované krátke premiešanie pomáha odkrývaniu brečky. Skladovanie: Na chladnom mieste. Otvorené balenie zabaľme späť a čím skôr spotrebujme
Hmotnosť: | 0.25 kg |
---|---|
Aviability: | raktáron |
Basic sales unit: | db |
Culture: | Szőlő |
Prihlásiť sa
Prihlásenie alebo registrácia social účtom
Prihlásiť sa
Prihlásenie alebo registrácia social účtom