Želatína vinárska 0,1 kg
Použitie: Želatína žltkastej farby s typickou chuťou a vôňou, ktorá sa používa pri príprave nápohjov, huspeniny, ovocných rôsolov, zákuskov, krémov a aspikov. Aplikácia a dávkovanie: Pri vinárskom použití: k jednému dielu želatíny prilievame päť dielov studenej vody za stáleho miešania a necháme na pol hodiny napučať. Potom zbytok vody zlejeme a...
Podrobný opis
2,90 € (netto cena : 2,28 €) | |
Doručenie
face
Osobne:
Hoci aj dnes.
info
Hoci aj dnes. Po zadaní objednávky pripravíme balík a a zašleme SMS alebo email o možnosti vyzdvihnutia v obchode (Gazdabolt_2, pondelok - piatok 8:00 - 17:00 ).
Kuriér:
1-5 nap
info
Po zadaní objednávky Vám kuriér v priebehu 1-7 pracovných dní doručí zásielku, o ktorej budete informovaný v emaily.
Použitie: Želatína žltkastej farby s typickou chuťou a vôňou, ktorá sa používa pri príprave nápohjov, huspeniny, ovocných rôsolov, zákuskov, krémov a aspikov. Aplikácia a dávkovanie: Pri vinárskom použití: k jednému dielu želatíny prilievame päť dielov studenej vody za stáleho miešania a necháme na pol hodiny napučať. Potom zbytok vody zlejeme a riedime 5-10 násobným množstvom teplej (40-50°C), nie horúcej vody. Takto získaný roztok potom čo v najkratšom čase treba spotrebovať. Obyčajne sa používa v kombinácii s kyselinou kremičitou a tanínom. Zistenie potrebného množstvo musí vždy predchádzať laboratórne vyšetrenie, ale obvyklá dávka je 5-10 g/hl. Pri ostatnom použití: k jednému dielu želatíny prilievame päť dielov studenej vody za stáleho miešania a necháme na pol hodiny napučať. Potom zbytok vody zlejeme a riedime 5-10 násobným množstvom teplej (40-50°C), nie horúcej vody. Obvyklé množstvo pri huspenine je 4-5 kopčekovitých čajových lyžičiek na 4-5 tanierov, pri aspiku 2 kopčekovité čajové lyžičky na 1 dl vody, ovocný rôsol 2 rovné čajové lyžičky na 1 dl vody. Skladovanie: Na suchom chladnom mieste oddelene od cudzích pachov
Hmotnosť: | 0.1 kg |
---|---|
Aviability: | 1-4 nap |
Basic sales unit: | db |
Culture: | Szőlő |
Prihlásiť sa
Prihlásenie alebo registrácia social účtom
Prihlásiť sa
Prihlásenie alebo registrácia social účtom