Kyselina citrónová 0,1 kg
1,23 € (netto cena : 0,97 €) | |
Sirup, nealkoholické nápoje, ovocné víno, uhorky, kyslosť prírodného vína, zmäkčovanie vody.
Aplikácia a dávkovanie
Ovocie si zachováva svoju pôvodnú farbu a chuť a uhorky zostávajú pevné, ostré a čerstvé. Množstvo kyseliny citrónovej podľa chuti sa rozpustí vo vode a pridá sa k zmesi.
Aplikácia a dávkovanie (víno)
Kyselina citrónová je vhodná na zvýšenie kyslosti vína a na zabránenie kovového zakalenia. Dávkovanie umožňuje vykonávať menšie korekcie kyseliny pred plnením do fliaš alebo najprv objasniť, keď je príliš neskoro na úpravu obsahu kyseliny kyselinou vínnou. Požadované množstvo kyseliny citrónovej sa rozpustí v desaťnásobnom množstve muštu alebo vína a pridá sa k muštu alebo vínu, ktoré sa má spracovať a rozptýliť. Požadované množstvo je vždy určené laboratórnym testom a vinárskym zákonom.
Skladovanie: Skladujte na suchom, chladnom mieste mimo dosahu slnečného žiarenia.
Hmotnosť: | 1 kg |
---|---|
Aviability: | 1-4 nap |
Basic sales unit: | db |
Prihlásiť sa
Prihlásiť sa