Wuxal Vápnik 0,5 l
Navrhovaná technológia
Oblasti použitia
Prípravok sa používa na prevenciu chorôb spôsobených nedostatkom vápnika (napríklad šupinatenie plodín jabĺk, hniloba v zeleninových rastlinách, sušenie púčikov ...). Vďaka svojim špeciálnym prísadám, s priaznivou hodnotou pH, obsahuje vápnik, ktorý obsahuje iba jednu živinu (napr. Dusičnan vápenatý), je účinnejší pri nahradení vápnika stredným množstvom dusíka a komplexnými mikroelementmi. Ďalej má vďaka svojim prísadám veľmi dobré vlastnosti pre rastliny, zaisťuje dlhodobý príjem a vďaka optimálnemu fyziologickému účinku zaisťuje vynikajúcu kvalitu plodiny.
Použitie a dávky
Jablká Na prevenciu chorôb z uskladnenia sa každých 14 dní každých 4 dní 4 až 6-násobok veľkosti jabĺk zelených orechov pri zbere. 5–6 l / ha (0,5–0,6%) v kultivaroch náchylných na špinenie. 3-4 l / ha (0,3–0,4%) v kultivaroch menej náchylných na pľuvanie.
Orechy Na zvýšenie trvanlivosti a stability na trhu 4-6 krát od začiatku tvorby ovocia, 5-6 l / ha (0,5-0,6%) každých 14 dní.
Melón Na zvýšenie pevnosti a zlepšenie trvanlivosti ovocného mäsa v čase tvorby ovocia 3–5 l / ha (0,3–0,5%) každých 14 dní.
Jahody Na zlepšenie tvrdosti ovocnej dužiny 2-3 krát pred zberom 6 - 7 l / ha (0,6 - 0,7%).
Šalát Aby sa zabránilo vysychaniu listov po výsadbe 2 - 3 x 14 denne 4-5 l / ha (0,4 - 0,5%).
Kapusta Na prevenciu príznakov nedostatku vápnika a na zlepšenie trvanlivosti pri tvorbe hlavy 2–3 × 4–5 l / ha (0,4–0,5%).
Paradajky, paprika, uhorky 3–5 l / ha (0,3–0,5%) každých 10–14 dní od začiatku tvorby ovocia, aby sa predišlo príznakom nedostatku vápna a aby sa zvýšila životnosť.
Navrhované kombinácie, miešateľnosť
Môže byť zmiešaný s prípravkami na ochranu rastlín.
Hmotnosť: | 1.72 kg |
---|---|
Šírka: | 70 mm |
Výška: | 230 mm |
Dĺžka: | 90 mm |
Aviability: | 1-4 nap |
Basic sales unit: | db |
Culture: | Gyümölcs, Zöldség |
Prihlásiť sa
Prihlásiť sa