Erbslöh-Kalk 100g
Chemicky čistý vyzrážaný CaCO3 (uhličitan vápenatý), sýtené vápno
Stručný opis produktu
Na redukciu chemicky čistého vyzrážaného CaCO3 (uhličitan vápenatý) kyselina vínna (E-170).
Jeho použitie je obmedzené. Môže sa používať v súlade s predpismi o odkysľovaní.
Schválené podľa súčasných zákonov a predpisov, pokiaľ ide o čistotu a kvalitu je
výrobok testovaný v špecializovanom laboratóriu.
Cieľ liečby
Na zníženie obsahu kyseliny vínnej v mušte, novom víne a víne.
Produkt a jeho účinok
Okyslenie pomocou Erbslöh-Kalk by sa malo vykonávať v mušte kvôli vyššiemu obsahu kyseliny vínnej, alemôže byť použitý ako pre nové víno, tak pre víno. Pretože pri tejto odkysľovacej metóde je iba obsah kyseliny vínnej vo víne; môžeme to znížiť (team out), takže limitujúcim faktorom je obsah kyseliny vínnej vo víne, ktoré sa má okysliť.
Obsah kyseliny vínnej z roka na rok v závislosti od poveternostných podmienok, rôznych miest a odrôd hrozna,preto sa musia pre výpočty odkyslenia najskôr vykonať presné laboratórne merania.
Z organoleptických dôvodov je vo víne (kyselina vínna menej kyslá ako kyselina jablčná) najmenej 1 g / l
Obsah kyseliny vínnej musí zaostať.
Dávkovanie a použitie
Po premiešaní vo vode sa za stáleho miešania pomaly pridá k vínu Erbslöh-Kalk. Medzitým
je možné pozorovať intenzívny vývoj CO2, preto by sa mala zvoliť deaktivačná nádrž s primeranou veľkosťou.. Na zrážanie 1 g / l kyseliny vínnej na 100 l okysleného vína sa požadje 67 g Erbslöh-Kalk
Vysoké požiadavky na odkyslenie, ktoré vedú k nepriaznivému pomeru kyselina vínna / kyselina jablčná. Preto má nízky obsah kyseliny vínnej. Dvojitá supresia kyseliny chlorovodíkovej s neoanticídom alebo kombinovaná kombinácia neoanticídu a malicídu sa vykoná pomocou dvojitého odkyslenia.
Skladovanie
Chráňte pred cudzími pachmi a vlhkosťou. Otvorené obaly je potrebné ihneď po použití starostlivo uzavrieť späť.
Hmotnosť: | 0.1 kg |
---|---|
Šírka: | 160 mm |
Výška: | 160 mm |
Dĺžka: | 20 mm |
Aviability: | raktáron |
Basic sales unit: | db |
Culture: | Szőlő |
Prihlásiť sa
Prihlásiť sa