Damisol Gold Ambermax 1 l
16,44 € (netto cena : 12,94 €) | |
Vlastnosti produktu Damisol Gold Ambermax:
Má rovnaké zloženie, ale o 25 % vyšší obsah účinných látok. Vďaka dostupnejšej cene (a názvu, ktorý jasne naznačuje hlavnú oblasť použitia) je vhodný pre širší okruh používateľov.Frigomax je strategickejší produkt pre širší okruh používateľov, zatiaľ čo najvyššou prémiou je Ambermax, ktorý sa odporúča najmä pre profesionálnych používateľov.
Zloženie:
150 kyselina jantárová, 75 bór
Dávkovanie:
2-4 l/ha
Použitie:
DAMISOL GOLD AmberMAX je vynikajúci roztok na farbenie zeleninových plodín, paradajok, sladkej papriky atď. Pritamín v paprike proti vymŕzaniu pred zberom, v závislosti od očakávanej úrody (1 l/ha na 10 t očakávanej úrody).
V zelenom hrášku, zelenej fazuli:
Aplikuje sa v čase kvitnutia - na predĺženie fázy krehkosti.
Na zlepšenie spoluzretia, vyfarbenia a "tvrdosti kríkov" čerešní, ostružín, malín:
V období dozrievania, keď je veľkosť plodov už na 80 % vyvinutá a vyfarbenie je v plnom prúde. V intenzívnych jabloňových sadoch, aby sa zvýšila diferenciácia ovocných púčikov, je vrchol dozrievania približne 80 %, keď sú plody plne vyzreté a vyfarbenie sa začalo rozvíjať.po uzavretí púčikov, aby sa čo najskôr dosiahlo vrcholné vyfarbenie úrody jabĺk.
Vynikajúce na použitie pri produkcii melónov:
Pomáha kontrolovať veľkosť plodov. Po aplikácii prípravku sa rast plodov spomalí a plody dozrievajú za 2 - 3 týždne.
DAMISOL GOLD AmberMAX EXTRA ochrana proti mrazu!
V ovocných kultúrach na prevenciu účinkov jarných mrazov v čase kvitnutiaaplikuje sa minimálne 10-12 hodín pred mrazom v dávke 4 l/ha.
Účinná ochrana kvetov až do -4 C° pri kôstkovinách a -5 C° pri jabloniach.
V prípade dlhotrvajúcich, opakovaných mrazov je potrebné ošetrenie zopakovať po 10-12 dňoch. V plodinách kôstkovín sa prípravok vstrebáva aj cez ligule jednoročných trsov. Môže sa používať aj v ekologickom poľnohospodárstve.
Hmotnosť: | 1 kg |
---|---|
Šírka: | 90 mm |
Výška: | 90 mm |
Dĺžka: | 250 mm |
Aviability: | 1-4 nap |
Basic sales unit: | db |
Culture: | Gyümölcs, Szőlő, Zöldség |
Prihlásiť sa
Prihlásiť sa