Pektinolytický enzým L.HC 100 g

T15931
Vlastnosti produktu: Špeciálny enzým pre hrozno so zrelým jadrom, ktorého vína dozrievajú v sudoch a/alebo fľašiach. Výsledkom je plnšie, plnšie, tanínové, intenzívnejšie a stabilnejšie červené víno s odrodovým charakterom. Vysoko aktívny pektolytický enzýmový prípravok so špecifickými vedľajšími aktivitami, ktoré uvoľňujú cenné látky zo šupiek... Podrobný opis
41,13 € (netto cena : 32,39 €)

Doručenie
face
Osobne:
1-4 nap info
Po zadaní objednávky a prijatí produktu (1-4 nap) na sklad, Vám ju pripravíme a zašleme SMS alebo email o možnosti vyzdvihnutia v obchode (Gazdabolt_2, pondelok - piatok 8:00 - 17:00 ).
Kuriér:
1-5 nap info
Po zadaní objednávky Vám kuriér v priebehu 1-7 pracovných dní doručí zásielku, o ktorej budete informovaný v emaily.

Vlastnosti produktu:

Špeciálny enzým pre hrozno so zrelým jadrom, ktorého vína dozrievajú v sudoch a/alebo fľašiach. Výsledkom je plnšie, plnšie, tanínové, intenzívnejšie a stabilnejšie červené víno s odrodovým charakterom.

Vysoko aktívny pektolytický enzýmový prípravok so špecifickými vedľajšími aktivitami, ktoré uvoľňujú cenné látky zo šupiek bobúľ. Zlepšuje kvalitu vína zvýšenou extrakciou farby a žiaducich trieslovín zo zrelého trieslového hrozna. Zlepšuje uvoľňovanie a extrakciu zložiek zlepšujúcich kvalitu vína účinným rozpúšťaním bunkových stien bobúľ a polysacharidov.

Výhody:

  • Umožňuje rýchlu a úplnú extrakciu antokyánov
  • Uľahčuje účinné uvoľňovanie trieslovín a komplexáciu trieslovín s antokyanínmi, čím zvyšuje stabilitu vína
  • Zlepšuje extrakciu aróm a posilňuje odrodový charakter vína
Hmotnosť: 0.1 kg
Šírka: 110 mm
Výška: 150 mm
Dĺžka: 10 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Gyümölcs, Szőlő

0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.


0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.